Kestävää erikoiskuusisahatavaraa luotettavalta toimijalta 

Yhteydenotto

Tarvitsetko kotimaista erikoiskuusisahatavaraa? Ota yhteyttä UrjalaWood Oy:hyn! Olemme puuntyöstön kokeneita asiantuntijoita, ja palvelemme asiakaslähtöisesti teollisuuden eri alojen toimijoita sekä yrityksiä. Vaalimme perinteitä ja aitoja käsityötaitoja. Meillä on lähes sadan vuoden kokemus ja laaja tietotaito, miten hyödyntää perinteisiä kädentaitoja puun käsittelyssä. Työstämme suomalaista havusahatavaraa teollisuusalueellamme Urjalassa.

 

Käytössämme on nykyaikainen ja kattava kalusto, joka tekee työskentelystämme sujuvaa. Koska tunnemme erinomaisesti havupuun ominaisuudet ja käyttäytymisen, pystymme tarjoamaan laadukasta puutavaraa teollisuuden moniin eri tarpeisiin ja mahdollistamaan puuntyöstön erikoisratkaisut kumppaneillemme niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Kysy myös erikoispitkää tai muuta erikoiskokoista kuusisahatavaraa!

Sahaamme, höyläämme ja kuivaamme havusahatavaraa

Havupuuta voi käyttää muun muassa pakkausteollisuuteen, rakentamiseen ja erikoisrakentamiseen.

Yrityksemme tuottaa Urjalan tuotantoalueella korkealaatuista havusahatavaraa, jota sahaamme, höyläämme ja kuivaamme vankalla ammattitaidolla.

Mikäli sinulla on toiveissa erikoismittoja, joita ei usein saa mistään muualta, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toiveidesi mukaiset tuotteet

Palvelemme joustavasti yrityksiä ja teollisuuden eri alojen toimijoita, ja valmistamme tilaustuotteita yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meille voit antaa valmiin suunnitelman, mutta voit myös jättää suunnittelun meidän ja yhteistyöverkostomme tehtäväksi. Meiltä saat toiveidesi mukaiset tuotteet nopealla toimitusajalla. Kauttamme voit tilata myös kuusiparrut ja -palkit useissa eri dimensioissa.

Tutustu referensseihimme

Galleria

Tilaa tasokasta erikoiskuusisahatavaraa UrjalaWood Oy:ltä.

Ota yhteyttä