Koivusahatavaraa yksilöllisesti perinteisiä kädentaitoja kunnioittaen

Ota yhteyttä

Kun on kyse koivusahatavarasta, valitse UrjalaWood Oy. Meillä on lähes sadan vuoden kokemus suomalaisen koivun työstämisestä toinen toistaan vaativimmissa projekteissa. Luotamme puun käsittelyssä perinteisiin kädentaitoihin nykyaikaisen kaluston mukanaan tuomia mahdollisuuksia väheksymättä. Olemme koivun alihankinnan luotettava yhteistyökumppanisi sekä mielenkiintoisten koivuprojektiesi rohkea toteuttaja.

Monipuolinen, kaunis ja sitkeä koivu

kestävät koivutuotteet, UrjaaWood Oy

Vahva, tasalaatuinen, kestävä

Oikein kuivatettu ja työstetty koivu on materiaalina erittäin lujaa ja kestävää. Oksattomuus tekee siitä ihanteellisen tasalaatuisen materiaalin muun muassa huonekaluteollisuuteen sekä lattiamateriaaliksi.

Scandinaavista estetiikkaa, UrjalaWood Oy

Skandinaavista estetiikkaa

Koivun esteettiset ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen vaihtoehdon moniin eri käyttökohteisiin. Sekä sydänpuu että pintapuu ovat väriltään kauniin vaaleita – koivun väristä onkin muodostunut eleettömän skandinaavisen tyylin symboli.

Lukemattomat käyttömahdollisuudet, UrjalaWood Oy

Lukemattomat käyttömahdollisuudet

Helppotyöstöisen koivun käyttömahdollisuudet ovat loputtomat. Sitä käytetään menestyksekkäästi muun muassa huonekaluissa, sisustuksessa, lattiamateriaalina, vanerinvalmistuksessa, paperinvalmistuksessa, työkaluissa, urheiluvälineissä sekä soittimissa.

Koivusahatavara suoraan omalta tuotantolaitokseltamme

Tuotamme Urjalan tuotantoalueella poikkeuksellisen laadukasta koivusahatavaraa. Sahaamme, höyläämme ja kuivaamme koivusahatavaran vahvalla ammattitaidolla, varmistaen materiaalin kestävyyden sekä erinomaiset työstöominaisuudet. Valmistamme koivusta myös muun muassa koivuliimalevyä sekä erilaisia aihioita, teollisuustuotteita ja komponentteja asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityinä.

Valmistaminen

Yksilölliset tilaustuotteet

Tarjoamme yrityksille ja teollisuuden eri alojen toimijoille yksilölliset tilaustuotteet. Voit tarjota meille valmiin suunnitelman tai luottaa myös suunnittelun meidän sekä laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme käsiin. Vastaamme toiveisiisi puuntyöstön vankkumattomalla asiantuntemuksella. Kauttamme saat juuri tarpeidesi mukaiset tuotteet ja ratkaisut erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Referenssit

Koivusahatavaran varasto tilanne

PuulajiMuotoVahvuus / kokoTilaSaatavillaLaadut
KOIVUTuppeensahattu25 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUTuppeensahattu32 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUTuppeensahattu40 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUTuppeensahattu50 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUTuppeensahattu63 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUTuppeensahattu75 mmTuoreKylläE, A, A/B,B/C
KOIVUSärmätty25x150VKKylläE ja A
KOIVUSärmätty25x125VKKylläE ja A
KOIVUSärmätty25x100TuoreSahauksessaE ja A


Suoritamme koivun aihiontia myös mittojen mukaan
Lyhenteet:

VK = Vientikuiva 12–18 % 

PK = Puusepänkuiva 7–10 %

Luota koivusahatavaran valmistuksessa perinteisiä käsityötaitoja arvostavaan ammattilaiseen. Suomalainen UrjalaWood Oy palvelee lähes 100 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä