Koivuprojektit alan innovatiiviselta asiantuntijalta

Ota yhteyttä

Tilaa koivuprojektit materiaalin todelliselta asiantuntijalta, UrjalaWood Oy:ltä. Työstämme suomalaista koivua alan parhaimmistoon kuuluvaa, nykyaikaista ja korkean kapasiteetin konekantaamme taidokkaasti hyödyntäen. Tarjoamme ratkaisut ja toimitukset yrityksille ja teollisuuden toimijoille Suomessa sekä muualla Euroopassa.

Taustamme puuntyöstön aidossa käsityöperinteessä on korvaamaton valttikorttimme, sillä puu vaatii käsittelijältään materiaalin ominaisuuksien ja käyttäytymisen kokonaisvaltaista tuntemusta. Tämän tietotaidon pohjalle olemme kehitelleet omat menetelmämme, jotka mahdollistavat laadukkaan puuntyöstön sekä kiinnostavat ja rohkeat erikoisratkaisut.

Asiantuntevaa puuntyöstöä nykyaikaisella konekannalla

Puun 3D-työstäminen sekä CNC-tekniikan asiantunteva hyödyntäminen ovat ydinosaamistamme. Käytössämme on puuntyöstön Alphacam-ohjelmisto, joka mahdollistaa miltei kaikkien CAD-ohjelmien yhteiskäyttämisen sekä SOLID-mallien purun ja suoran koneistamisen. CNC-sorvin asiantunteva ja taidokas käyttö mahdollistaa tuotteiden ja mallien nopean suunnittelun sekä tehokkaan työstämisen. Sorvaaminen onkin yksi tärkeimmistä puuntyöstön osaamisalueistamme. Urjalan veistämöltämme löytyvä konekanta on nykyaikainen ja kapasiteetiltaan joustava. Tarpeen mukaan pystymme tarttumaan suurtakin valmiutta vaativiin projekteihin nopealla aikataululla. Veistämöltämme löytyy myös maalaamo.

Koivutuotteemme

Lämpökäsitelty puu

Olemme hankkineet kokemusta myös lämpökäsitellyn puun kanssa työskentelystä toteuttamalla laajan tuotetestausprojektin. Lämpökäsittelyllä modifioitu puu saavuttaa erinomaiset säänkesto-, lahonkesto- sekä lämmöneristävyysominaisuudet. Menestyksekäs projektimme antoi meille korvaamatonta tietoa lämpökäsitellyn puun ominaisuuksista sekä työstömahdollisuuksista. Nykyisellä asiantuntijuudellamme tartumme mielellämme myös lämpökäsiteltyä puuta materiaalinaan hyödyntäviin projekteihin.

Palvelumme

Etsitkö toteuttajaa vahvaa ammattitaitoa vaativalle koivuprojektille? Varmista laadukas lopputulos ja käänny UrjalaWood Oy:n puoleen.

Ota yhteyttä