Haapasahatavaraa kotimaiselta toimijalta 

Yhteydenotto

Kun tarvitset kotimaista haapasahatavaraa, käänny yrityksemme UrjalaWood Oy:n puoleen! Olemme puuntyöstön kokenut ammattilainen; vaalimme perinteitä ja aitoja käsityötaitoja. Meillä on pitkä kokemus suomalaisen haapatavaran hyödyntämisestä niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa. Hallitsemme perinteiset kädentaidot puun käsittelyssä ja käytämme luonnollisesti myös ajanmukaista kalustoa tarpeen mukaan.

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Haapa on monikäyttöinen materiaali

UrjalaWood Oy:n toiminta alkoi rakennusteollisuudesta ja kehittyi myöhemmin huonekaluverstaaksi, joka tuotti laadukkaista raaka-aineista kestäviä huonekaluja koteihin.

Haapa on yksi käyttämistämme monikäyttöisistä materiaaleista. Siitä on perinteisesti tehty esimerkiksi hirsitaloja, sillä se patinoituu näyttävän harmaaksi. Se sopii erinomaisesti myös saunan laudepuuksi, sillä se ei johda lämpöä, eikä siitä irtoa tikkuja. Haapapuusta voimme valmistaa myös erilaisia kalusteita tai leikkikaluja ja koriste-esineitä toiveidesi mukaan. 

Tuotamme Urjalan tuotantoalueella ensiluokkaista haapatavaraa. Sahaamme, höyläämme ja kuivaamme haapasahatavaran vahvalla ammattitaidolla. Näin pystymme varmistamaan sekä materiaalin kestävyyden että sen erinomaiset työstöominaisuudet. Yhteistyökumppanin kautta saamme haapasahatavaraa myös lämpökäsiteltynä.

Uniikit tuotteet

Palvelemme osaavasti yrityksiä ja teollisuuden eri alojen toimijoita, ja valmistamme uniikkeja tilaustuotteita. Otamme mielellämme vastaan valmiin suunnitelman, mutta voit myös antaa suunnittelun meidän ja yhteistyöverkostomme tehtäväksi. Meiltä saat toiveidesi mukaiset tuotteet hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu referensseihimme

Galleria

Tilaa korkealaatuista haapatavaraa UrjalaWood Oy:ltä.

Ota yhteyttä