Koivuaihiot, koivuliimalevyt ja muut tarvitsemasi puutuotteet

Ota yhteyttä

Puuntyöstöä lähes sadan vuoden kokemuksella – UrjalaWood Oy on luotettava kumppanisi kaikissa koivuprojekteissa sahatavaran alihankinnasta koivuaihioiden valmistamiseen sekä tyylikkäiden tuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Veistämömme Pirkanmaan Urjalassa palvelee sekä suomalaisia että eurooppalaisia yhteistyökumppaneita varmalla ammattitaidolla ja nopein toimituksin.

Referenssejämme

Työvuosiemme kartuttama kokemus ja ainutlaatuinen puuntyöstön asiantuntijuutemme ovat mahdollistaneet osallistumisen lukuisiin mielenkiintoisiin projekteihin sekä toinen toistaan antoisampien tilaustöiden toteuttamisen.
Kädentaitojemme tuotoksia löytyy esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä, Levin hiihtokeskuksesta, Flamingo Spa -kylpylästä sekä useista julkisista toimitiloista ympäri Suomen. Olemme myös toteuttaneet muun muassa koulujen ja terveyskeskusten sisustuksia kalustuksineen – tunnemme julkisten tilojen vaatimukset ja tarpeet, mutta myös rajoitukset, erinomaisesti.

Lue lisää yrityksestämme

UrjalaWood Oy valmistaa ammattitaidolla muun muassa koivuaihiot, koivuliimalevyt, rakenteiden osat sekä muut tarvitsemasi tuotteet korkealaatuisesta suomalaisesta koivusta.

Pyydä tarjous