Kestävää havutavaraa luotettavalta toimijalta 

Yhteydenotto

Tarvitsetko kotimaista havutavaraa? Ota yhteyttä UrjalaWood Oy:hyn! Olemme puuntyöstön kokeneita asiantuntijoita, ja palvelemme asiakaslähtöisesti teollisuuden eri alojen toimijoita sekä yrityksiä. Vaalimme perinteitä ja aitoja käsityötaitoja.  

 

Meillä on lähes sadan vuoden kokemus ja laaja tietotaito, miten hyödyntää perinteisiä kädentaitoja puun käsittelyssä. Työstämme suomalaista havusahatavaraa teollisuusalueellamme Urjalassa.  Käytössämme on myös nykyaikainen ja kattava kalusto, joka tekee työskentelystämme sujuvaa. Koska tunnemme erinomaisesti havupuun ominaisuudet ja käyttäytymisen, pystymme tarjoamaan laadukasta puutavaraa teollisuuden moniin eri tarpeisiin ja mahdollistamaan puuntyöstön erikoisratkaisut kumppaneillemme niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.  

Sahaamme, höyläämme ja kuivaamme havusahatavaraa

Kestävä havupuu soveltuu niin vanerin valmistukseen kuin hirsitalon rakentamiseenkin. Havupuun osuus koko maailman sahatavaran tuotannosta on noin 80 %. Havupuihin kuuluu erilaisia puulajeja ja niiden kovuus vaihtelee huomattavasti.

Yrityksemme tuottaa Urjalan tuotantoalueella korkealaatuista havusahatavaraa, jota sahaamme, höyläämme ja kuivaamme vankalla ammattitaidolla. Mikäli sinulla on kysyttävää havusahatavaran valmistuksesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Toiveidesi mukaiset tuotteet

Palvelemme joustavasti yrityksiä ja teollisuuden eri alojen toimijoita, ja valmistamme tilaustuotteita yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meille voit antaa valmiin suunnitelman, mutta voit myös jättää suunnittelun meidän ja yhteistyöverkostomme tehtäväksi. Meiltä saat toiveidesi mukaiset tuotteet nopealla toimitusajalla. 

Tutustu referensseihimme

Tilaa tasokasta havutavaraa UrjalaWood Oy:ltä.

Ota yhteyttä